Vintertider

Vintern håller i sig här uppe i norra Sverige, perioder med kyla och perioder med strax runt nollan. Jag har tur som har en spis i köket och en kamin i vardagsrummet som jag kan elda i. Nu är snart januari slut och vi går över till februari, tiden går och snart går vi mot ljusare och varmare tider. Det är många människor som inte mår bra av mörker och kyla, men det är också tider då vi kan mysa med god mat och tända ljus för att trivas och må bra.

Får många samtal från människor från andra länder som bor i Sverige med en partner, eller partnern kan av olika anledningar finnas i andra länder. Då jag har arbetat med människor från nästan hela världen, finns förståelsen och kunskaperna för olika kulturer och eventuella kulturkrockar, därför har jag lätt att få förtroliga samtal från dem som ringer mig för en reading, gäller naturligtvis även dig som är singel och vill veta om kärleken är på väg.

Jag tar in dig och din eventuella partner med era personligheter och energier, tar in er där ni befinner er astrologiskt i nutid och för framtiden.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7, ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss.

Ljus och kärlek Rebecca