Vilket djur du är i den kinesiska månkalendern!

 

Astrologi har varit en stor del av den kinesiska kulturen under årtusenden. De tolv olika djuren representerar den tolvåriga cykeln i den kinesiska månkalendern, som har varit i bruk i över 5000 år. Det finns många myter och legender om hur de tolv djuren valdes ut, de är trots allt en väldigt omaka skara. Enligt den mest kända av legender så bjöd Buddha in alla världens djur för att delta i ett lopp, och de tolv första som korsade floden på slutet skulle bli utvalda till att få vara med i den kinesiska kalender.

Det första djuret som kom över var råttan, som på så sätt är det första djuret i kalender. Det kan kanske verka konstigt att råttan, som är så liten, lyckades vinna hela alltet, framför allt med tanke på vilka andra djur som deltog. Men råttan använde sitt hjärna snarare än sina ben för att vinna. Han hoppade upp på ryggen på det djur som var den bästa simmaren, buffeln, och hoppade ner framför honom precis innan mållinjen. Således är råttan det första djuret i kalendern och buffeln det andra. Sist kom grisen, som trots att han åt och vilade halva loppet ändå lyckades knipa tolfte platsen.

Vill du veta vilket djur du är i den kinesiska månkalendern så kontakta mig. När jag beskriver din personlighet tar jag in dina energier och ger dig information om vad jag får in som händer runt omkring dig och vad som väntar på dig framåt i tiden.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på (0939-1147148 (19.90 kr/min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme om spådom online på rådgivarens sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din email. För nya kunder är de första 10 minuterna gratis!

Ljus och kärlek Rebecca!