Våren är på väg!

Våren är på väg med takdropp och snö som åker av taken på bostadshus och lador, vattnet porlar dag och natt eftersom det mest är plusgrader. Två svanar flög över gården men än så är det inte så mycket öppet vatten, finns vid vattensamlingar nära älven.

Förväntningarna är stora på våren ska den bli kall eller varm, det återstår att se men solen värmer igen och det är positivt.

Förväntningarna på oss alla som familjemedlemmar och vänner och arbetskamrater är också stora, det ska fixas och fejas på altaner och många börjar med sina odlingar och sår fröer. Vi som finns på linjerna bör vara lyhörda och våga ställa frågor om den som ringer till oss berättar att vederbörande inte mår bra av olika anledningar. Lyssna och våga ställa frågor och så småningom komma fram gemensamt till någon form av lösning på tillvaron.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-1147148 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Tarotkortlek: Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme om spådom online på rådgivarens sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din email. Varje månad lottar vi nämligen ut en tarotkortlek (värde 200 kr) bland dem som skrivit omdömen och behöver då kunna maila dig om vart vi ska skicka tarotkortleken.

Ljus och kärlek Rebecca!