Vår samlade visdom!

De flesta av oss som kommit en bit upp i ålder har samlat på oss en stor livserfarenhet och även olika former av studier. Det blir mer vanligt att studera även upp i ålder och studier har man alltid nytta av i olika sammanhang.

Det är dags att dela med sig av de kunskaper och erfarenheter vi har, barnbarnen är tacksamma för den hjälp de kan få i början av skolstarten, finns knep att ta till för att lättare lära sig matte och andra ämnen. Barn har lätt för att ställa frågor kring det mesta och då kan vi finnas där med våra erfarenheter.

Vissa erfarenheter som vi har har vi lärt oss av våra misstag men det kan skapa förståelse av vårt förflutna när vi upptäcker att den erfarenheten som vi bär med oss kan vi delge andra runt omkring oss.

Vi kan låta våra egna möjligheter och upplevelser gå vidare till dem som vill ta emot våra kunskaper. Det ska vi känna glädje över.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda men även på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

Ljus och kärlek!

Rebecca