Var rädd om din energi!

Ibland går tiden fort, veckor och månader, vi hinner inte riktigt med eftersom de flesta av oss har många järn i elden. Vi jobbar, vi tar hand om barn, vi reser och vi umgås med både arbetskamrater och anhöriga. Både barn och vuxna har aktiviteter efter arbetstidens slut och efter skolan. De flesta aktiviteter är på kvällarna.

Därför kan det vara dags att sakta ner innan du får slut på din energi. Vi borde lära oss att delegera, både på arbetet där vi kan be om hjälp om vi har för många arbetsuppgifter och i hemmet, ju fler som hjälps åt ju mer får vi vila en stund och njuta och koppla av efter dagens slut.

Det kan vara bra att vara medveten om den tid och den energi du lägger på dina uppgifter som du har varje dag, så att du hinner med dem utan att stressa för mycket. Det kan vara bra att skriva en lista över vad som kan vänta och vad som är viktigt och måste göras. ”Skjut inte upp till morgondagen, det du kan göra idag!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca