Var optimist!

Vissa människor är för det mesta optimister, de är glada och bryr sig om sina medmänniskor, de ställer upp för nära och kära. De ser ofta lösningar istället för problem och när problemen dyker upp som det för de mesta gör, tar de tag i problemen och löser dem.

Men många människor har inte den tron på sig själva, de kanske har dåligt självförtroende, känner att de har för många problem att lösa och avvaktar istället och stoppar huvudet i sanden och hoppas att problemen löser sig själva.

Man du har dina guider runt omkring dig och de ber dig att tro på dig själv och du har deras stöd. Be dem ta bort din rädsla och hjälpa dig att stärka din tro på dig själv.

Idag kan du pröva att vara optimistisk och ta in och se de resultat du önskar för dig själv oavsett vilka hinder du har framför dig. Din tro på dig själv kan få dig dit. Kom ihåg de tidigare lösningarna du har haft och som har tagit bort dina hinder och hur det har stärkt ditt självförtroende.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca