Välkommen hit

Välkommen till min nya bloggsida, jag som driver bloggen heter Rebecca och är professionell sierska på Sveriges främsta spålinje. Jag är utbildad inom läsning av tarot guiderna, inom medial rådgivning, och inom medial vägledning och inom astrologin. Jag svarar på frågor om din framtid angående jobb, relationer, och ekonomi, mm. Svaren på dina frågor besvarar jag genom att ta in dej och din eventuella partners personlighet och energier.

Som sierska är jag positiv och uppmuntrande, och jag har som mål att få alla mina kunder att våga leva mer i nuet, att förstå att det bara finns en person vi kan förändra och det är oss själva, det betyder att vi ska utgå från oss själva för att må bra och tona ner människor runt omkring oss och deras påverkan.

Att få jobba som sierska på denna spålinje, och få så mycket kärlek från tacksamma kunder varje dag, är ett stort privilegium för mig. Få saker gör mig lyckligare än att få höra från en kund att jag givit positiv energi och att jag har lyssnat och förstått det som förmedlats till mig.

Jag önskar dig en härlig dag och jag ser fram emot att höra från dig!

Rebecca