Välkommen november!

November har alltid varit en månad med höst och första snön har kommit, inte alltid för att stanna över vintern, det måste snöa flera gånger först för att snön ska ligga kvar. Isen på sjön har i regel lagt sig och flyttfåglarna har flugit till varmare länder. Hela oktober har varit väldigt varm och november är också ovanligt varm.

Nu känns november som en mellantid mellan höst och vinter fortfarande, vi får hoppas att det blir tjäle i marken och att snön kommer. Regnet som har varit i flera veckor känns trist och grått.

Idag kom solen fram och då blir alla riktigt pigga och mår bra, många människor är ute och går och sitter i solen och njuter. Jag har tagit en promenad i solskenet med stavar och njutit av en skogspromenad.

Finns fortfarande en oro för pandemin hos många äldre och även för yngre, det finns en väntan på att fylla på med mer vaccin kanske innan årets slut. Men vi får glädjas över att det verkar finnas vaccin till alla.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca