Välkommen april!

April är månaden när mycket sker i naturen och även med oss människor. Efter en kall period så kommer värmen, även om den kommer i omgångar, då aprilvädret brukar vara väldigt ombytligt. Men vi känner hopp och blir glada när naturen vaknar till liv igen, gräsmattorna börjar bli gröna och vårblommorna växer överallt.

Tussilagon lyser gult i dikena och där det är fuktigt i marken, vitsippor och blåsippor finns på samma ställen varje vår och vi blir lika glada varje år när vi ser dem. Barnen plockar tussilago och kommer med dem och vill sätta dem i vatten inomhus.

Talgoxen har flyttat in i samma holk som den gör varje år och gråsparvarna bygger sina bon under tegelpannorna. Det känns som världen öppnar upp igen och vi får se till att göra det bästa vi kan av den här perioden på året.

Människorna som vi möter på våra linjer är oroliga över den pandemi vi befinner oss i och som verkar bli långdragen. Många har inte fått vaccin än och många vill heller inte ha vaccin mot covid-19, det är ett beslut som var och en får fundera över.

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca