Vägledning om framtiden!

Dagens vägledning för dig är att du tillbringar dagen i lugn och ro för att få vägledning om din framtid. För att komma åt de svar du vill ha och som du ibland tror att du har svaren på, måste du nå din inre visdom för att få de rätta svaren.

Att nå sin inre visdom kan vara all livserfarenhet som vi alla har inom oss och som vi har upplevt under vår tid fram till idag, livserfarenheterna finns där och kan användas på många olika sätt. Det kan kännas som ett mysterium som väntar på att utvecklas och en del av vår livserfarenhet har vi ännu inte använt för något speciellt tillfälle.

När du söker svaren inom dig kanske ny information kommer till dig, eller gamla minnen och visdom som du inte trodde du hade men som finns där i ditt undermedvetna. Ett sätt att nå dina erfarenheter för att få vägledning för framtiden kan vara meditation. Det är ett sätt att nå ditt inre, du kan även påverka din meditation genom din andning. Är du nyfiken att testa så läs på om meditation, är inte så svårt efter ett par gångers träning.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca