Vägledning och lösningar!

 

Ett meddelande kan vara fridfullt och tröstande men kan låta väldigt utmanande att acceptera om man befinner sig mitt i en situation som är väldigt viktig för den som får meddelandet och inte tillräckligt snabbt kan ta det. Vi har också svårt att släppa taget och acceptera att det kan finnas bättre sätt eller planer för oss. Istället för att motstå och få panik, gör ditt bästa för att lugna dig själv. Det här är ditt liv och vi kan faktiskt inte bara vänta på att saker händer utan att vi själv bidrar och agerar. Men vårt bidrag tenderar att vara mer produktivt när det är gudomligt väglett i motsats till att reagera på stunden och från rädsla. Om vi ​​ska manifestera oss med änglarna och det gudomliga, måste vi lära oss att ha tro och inte begränsa deras kreativitet genom att insistera på att vårt sätt är det enda sättet att uppnå något.

Idag gör ditt bästa för att delta i aktiviteter som hjälper dig att koppla av och lugna dig. Det är i det läget vi är mest mottagliga för vägledning och lösningar. Det är också när vi kan se ett mönster som inte tidigare varit synligt för oss som vi kan förändra oss. Att meditera kan också vara väldigt lugnande.

I dag är många människor ängsliga för sin hälsa och för sitt arbete som många har förlorat, då är det viktigt att ta hand om sig själva och varandra.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca