I början av samtalet som jag har som medium med den som söker mig på spålinjen, berättar jag vad jag får in från tarotkorten. Jag börjar med att berätta om din situation som den är just nu och om jag får in några hinder i ditt liv, förändringar som kan vara arbetsrelaterade eller förändringar i ditt privata liv.

Beskriver det som varit och det som kommer, berättar vilka tarotkort jag får upp under vår reading. Tar in dig som person med din personlighet, det är ofta den som styr vårt agerande när vi ställs inför oväntade förändringar. Tar även in din partners personlighet om du ber om det och beskriver hur era personligheter förenas positivt och vad som gör att ni kanske har svårigheter i relationen som till exempel svårigheter att prata med varandra.

Vi har en dialog där jag pekar på olika saker som påverkar besluten som ska tas och det gör att samtalet avslutas med möjligheter och positiva energier. Ibland räcker det med att få prata av sig för att se möjligheterna som finns där.

Ljus och kärlek!

Rebecca