Vad händer astrologiskt under 2018 och framåt i tiden?

Pluto är kvar i stenbocken under 2018 men en ny planet befinner sig också i stenbocken, nämligen Saturnus, den stora läraren, en planet som har med karma att göra. Saturnus lär oss att handlingar har konsekvenser. Saturnus är en bitter planet, men trivs bra i stenbocken eftersom Saturnus är förhärskande i stenbocken. Saturnus kommer dessutom fram till den 8 november att bilda sextiler, harmoniska aspekter till turens planet Jupiter i skorpionen, samt drömmarnas planet Neptunus, i fiskarna. Därför kommer relationer under året ändå att förbättras.

Fram till mars 2020 besöker Saturnus det tolfte huset för insikter, enskildhet och saker som sker bakom kulisserna. Saturnus kommer att börja förändra dig på insidan redan under 2018 så att du kan frigöra dig från eventuell karma, från eventuella blockeringar, inhibitioner, rädsla och osäkerhet.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7, ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss.

Ljus och kärlek Rebecca