Uppmärksamhet och vänlighet!

Vi är inne i en period då många människor lider av arbetslöshet, oro och hopplöshet, många ser inga möjligheter att komma framåt i livet. Många äldre som bor på äldreboenden och fått vaccin mot covid-19, får fortfarande inte träffa sina anhöriga vilket gör att många blir deprimerade.

Många unga som studerar har ingen möjlighet att välja när gymnasier stänger ner, de som har föräldrar som finns där för dom klarar sig bättre än de som inte har det. De flesta klarar av att plugga hemma, men många är trångbodda och har då svårigheter att få plugga ifred.

Jag ser fram emot att få vaccin mot covid-19 och att även min sambo kommer att få vaccinet. Vi trodde inte att det skulle gå så fort efter alla skriverier som förekommer. Vi umgås med barn och då är det viktigt att vi får den här möjligheten.

Det är viktigt i dessa tider att varje dag ge varandra en möjlighet till lite mer uppmärksamhet och vänlighet. För dem som har kontakt med sina guider så är det många som känner deras närvaro och känner att de leder dem framåt.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek!

Rebecca

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]