Tiden är mogen att slutföra!

Många av oss skjuter projekt och problem framför oss tills vi kommer till en punkt i livet när det inte fungerar speciellt bra längre, man kan säga att det är dags, tiden är mogen för oss att slutföra det vi har skjutit framför oss.

Om vi inte fixar att byta jobb eller att boka tid hos tandläkaren eller prata med vår partner om de problem vi har i vår relation, så drabbas vi till slut av problem som påverkar vår hälsa. Vi får svårt att sova eller vår ekonomi blir sämre och relationen kanske inte går att rädda.

Så det gäller ta bladet från munnen att rensa upp i våra liv och börja prata om det som är viktigt för oss, börja säga ifrån och ta första steget till en diskussion med dem som är berörda i våra liv.

Risken finns att ju längre vi väntar med att slutföra våra projekt eller att börja prata med berörda ju motigare blir det och då är risken att vi förlorar mycket av det vi kunde ha räddat och behållit. Risken blir också att vi blir bittra och förgrämda och börjar älta de problem vi har vilket gör att våra nära och våra vänner inte orkar lyssna på oss längre.

Ta tag i dina problem idag så kommer du att känna dig befriad och glad och kan gå vidare!

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca