Tänd ett ljus för fred!

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Tänd ett ljus för fred varje dag. Be änglarna viska fred till världsledare, affärs-, religiösa och ekonomiska ledare. Ärkeängeln Metatron kommer att rikta detta och föra samman all energi till en potent kraft för fred.

Det är en liten andlig övning att förbinda sig till. Ändå kan resultaten förändra historiens gång. Vi behöver tända ljus och be böner för fred och för epedimier som finns överallt i hela världen. Om vi gör det tillsammans så blir vi en stark kraft som kan motarbeta krig och farsoter. 

När vi människor går tillsammans så bildar vi starka krafter som vi kan utnyttja vid val, vid olika typerav föreningar, vid demonstrationer mm. Tänd ett ljus och be för fred!

Om du känner att du inte har tid att ringa till mig och ställa de här frågorna kan du skicka din fråga längst ner i kommentarsfältet, då får jag din fråga via mail och besvarar den och har kontakten med dig där, så var inte rädd för att ställa frågor.  

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt