Ta dagen som den kommer!

Dagens kort för torsdag 13 augusti:

En ny början kan låta och vara både spännande och skrämmande. Särskilt när det gäller att släppa det gamla och det välbekanta. Vår budbärare i dag uppmuntrar oss att omfamna kraften i nybörjande och inte hålla fast vid det som hindrar oss från att gå framåt.

Dagens kort för onsdagen den 12 augusti:

Jag älskar ordet “Känn rädsla och gör det ändå!” Det är naturligt att känna rädsla. Om du försöker förneka din rädsla blir de bara starkare. Kom ihåg att det bara är illusioner – ofta mycket realistiska. Din själ är mild och kärleksfull men ändå är den också modig och kraftfull. Låt det leda vägen för dig.

Dagens kort för tisdagen den 11 augusti:

Idag får vi kortet av vår energi, återfödelse och återkomst av det som verkar vara förlorat eller bromsat till en takt som oroar oss, ett mycket positivt meddelade om du är orolig för en vänskap eller ett projekt. Som dagens kort kan det indikera en ökad nivå av energier och en rörelse av aktiviteter. Om du inte är säker på vad du ska göra med energin eller vart du ska rikta den, visa tålamod med din vision eftersom detta bara är våra egna energier. Du behöver inte ta reda på allt just nu. Du behöver bara vara närvarande i nuet.

“Ta dagen som den kommer,
morgondagen vet du ingenting om”

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca