Stanna upp i livet!

Många av oss kämpar hårt för att nå fram till det som vi längtar efter, planera för en resa eller avsluta ett förhållande som inte fungerar längre. Att bli otålig är naturligt när vi inte når de mål vi har satt upp för oss själva.

Vi vill alla utvecklas, en del av oss gör det via böner och meditationer, eller vi springer i skogen och känner oss starkare. Men det som är bra att veta och känna till är att det som är ditt och det du har uppnått hittills, kan inte tas ifrån dig, det är ditt.

Det som är viktigt när vi sätter upp många mål, vilket är lätt att göra, så påminn dig själv om att ta djupa andetag och ta det lite långsammare, stanna upp istället för att skynda på för att uppnå dina mål och sluta att oroa dig, vilket är lätt att göra.

Se på ditt liv som en pågående process som du deltar i och där det alltid dyker upp nya möjligheter för dig när den rätta tiden kommer och du har tiden och möjligheten att nå dina mål.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

Ljus och kärlek!

Rebecca