Stanna upp i livet!

Ibland blir vi otåliga när vi har längtat efter något speciellt och arbetat hårt för att nå dit. Man det som är ditt och det du har kan inte tas ifrån dig. Det du har bett om genom dina böner och meditationer har du uppnått, du vet vilka mål du har satt upp för dig själv och du vet också hur du ska nå de målen.

Så påminn dig själv idag att stanna upp och ta några djupa andetag och njut av det du har uppnått, var stolt över dig själv. Det är dags att sluta oroa dig och jaga på genom livet. Gör det lättare för dig själv när du nu är framme vid de mål du satte upp för dig själv.

Säg till dig själv att du litar på dig och att du vet att du har gjort det du kunde och ibland lite mer för att ha kommit fram till dina mål. Det har ibland varit svårt, du har fått gå igenom mycket, du har kanske pluggat och du har fått det arbete som du ville ha. Du har mött mannen i ditt liv efter flera olyckliga förhållanden och kan nu njuta av livet.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca