Att öppna sitt hjärta för sina medmänniskor och sprida villkorslös kärlek, är inte så lätt för många av oss. En anledning kan vara att många av oss lever ett hektiskt liv med arbete, familj och för vissa av oss många aktiviteter.

Men om vi börjar tänka och sprida vår kärlek till dem vi har omkring oss på arbetet och bland vänner och till familjen, så kommer det att ge oss frid och en stor glädje som vi får tillbaka. Många av oss kan även ta emot ljuset från Kristus som är en ren kärlek som kan lösa upp blockeringar som vi kan ha fysiskt, känslomässigt och även på andliga områden.

Ljuset från Kristus är också en skyddsenergi som hjälper oss att kommunicera med kärlek. Något att tänka på i vår stressiga vardag.

De vänner som är religiösa som jag känner har alla en glädje inom sig och någon form av förtröstan, de vet att de kommer till andra sidan och får då möta Kristus. Men andligheten finns där för oss och då i form av de guider vi har omkring oss och den kontakt vi som medium har med andra sidan när vi har en reading.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca