Spå ödet!

Många som ringer till mig vill veta vad som väntar dem i framtiden, de vill spå ödet. Att spå ödet innebär att de ofta inte har några speciella frågor utan de vill veta vilka tarotkort jag får upp och hur jag tolkar dem. Jag tar även in dem med deras personligheter för att veta varför de reagerar som de gör på händelser som de har utsatts för.

Vi har en dialog och efter att den som ringer till exempel är väldigt emotionell och har svårt att säga nej, utgår vi därifrån för att se förklaringar till hur vederbörande har reagerat i en relation som inte har varit bra eller hur vederbörande har reagerat på konflikter på sin arbetsplats.

Jag brukar tipsa om att stärka sig själv, att lära sig att säga nej och att stå upp för sig själv. Ha modet att avsluta en dålig relation och börja titta efter nya arbetsplatser om det inte går att komma vidare på den aktuella arbetsplatsen.

Börja ta in positiva energier för att må bra och att lära sig vad energitjuvar är för något, att umgås med människor som är negativa gör att du själv dräneras på dina positiva energier, du tar in andras dåliga energier och blir till slut själv helt dränerad av deras energier.

Ibland behöver vi bara prata med en annan person och förstå hur vi reagerar för att vända det negativa till det positiva.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca