Sommaren går över i höst!

Dagens kort för fredag ​​den 14 augusti:

Ibland kan rädsla dyka upp som otålighet, och när vi väntar börjar vi tvivla … på framtiden, på oss själva och oroa oss om vi kommer att vara sena eller om det redan är för sent. Du kan alltid fortsätta att be att bli vägledd och skyddad. Gör ditt bästa för att avsätta din rädsla och lugna ditt sinne så att du kan vara mer mottaglig för energin och manifestationerna av gudomliga resolutioner.

Dagens meddelande handlar om gudomlig timing och berättar för oss att inte falla i förtvivlan eftersom något inte har hänt ännu eller tar för mycket tid. Det är bättre att uppleva saker och hitta möjligheter vid rätt tidpunkt, eftersom saker som händer för tidigt kan vara lika utmanande som saker som händer för sent.

Hösten är på väg, skörden bärgades från åkrarna igår, havre och korn och baljväxter till korna som fortfarande finns på några gårdar i byarna på orten. Skolorna öppnar upp på måndag  men det är inte som det brukar vara. Bara en förälder får vara med de elever som börjar på förskolan och de får inte följa med till klassrummet.

Välkommen att ringa till mig, 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – andligt – medialt

 

 

 

 

Kommentera