Sommaren är här och bjuder på hallon och blåbär!

Naturen har vaknat till liv efter lite regn som har kommit. Blåbären är mogna och även trädgårdshallonen, de vilda hallonen i skogarna är fortfarande omogna. Men det blir mycket bär.

Är inne på Spålinjen då och då och pratar med människor som ringer in till linjen och vill ha rådgivning. Ofta samma personer som ringt tidigare och inte löst de problem som finns och som vi tidigare har pratat om. Under sommaren har vi stora förväntningar på oss själva och på dom vi lever tillsammans med. Ofta är det missuppfattningar och olikheter gällande kulturer eller att vi helt enkelt är väldigt olika varandra som personer som gör att diskussioner uppstår och som ofta gör att vi blir sårade och ledsna.

Min roll blir att ge feedback av den information jag får, känna av och läsa av tarotkorten och ge vägledning. För att samtalet ska bli bra tycker jag det känns rätt att ställa frågor och att den som ringer också ställer de frågor som vederbörande bär på. Ett givande och tagande blir för det mesta de bästa samtalen.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Ljus och kärlek Rebecca!