Sierska!

Spågubbe, spågumma eller sierska sägs komma från det fornsvenska sia. De personerna kan avslöja framtiden enligt dem själva. De använder kristallkulor, pendel eller det vanligaste är tarotkorten. Bakåt i tiden användes kaffe- eller tesump ofta i botten på koppen som använts. Jag kände en sierska som jag ofta drack kaffe hos och hon använde kokkaffe och hon vred och vände på kaffekoppen för att se vad sumpen i botten hade för information till mig.

Många sierskor hjälper polisen att lösa pågående brott, det gäller ofta personer som har försvunnit men även mordfall, där kan vara väldigt tydliga med detaljer som de får in, uppgifter som de överlämnar till polismyndigheterna. Polisen använder ibland deras uppgifter och även från sierskor från andra länder.

Ofta har anhöriga till försvunna eller mördade personer vänt sig till sierskor och då kan polisen kontakta den sierskan. Den vanligaste kontakten som sierskor eller medium som de också kallas har är kontakten med människor som kontaktar dem via företagen där de arbetar eller privat. De flesta människor har frågor om ekonomi, arbete, relationer och vad som ska hända dem i framtiden.

För att de samtalen ska bli bra så är det dialog som gäller, det är då vi kan komma fram till nya positiva energier som i sin tur ger nya möjligheter för framtiden.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda men även på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

Ljus och kärlek!

Rebecca