Seriösa medium!

När det gäller seriösa medium finns det många olika att välja på. Du kan ringa ett känt medium via deras hemsidor och komma överens om ett datum för en reading och du kan även kontakta dem via företag där olika medium är anställda.

Jag ringde ett känt seriöst medium och träffade honom i hans hem. Vi pratade med varandra i cirka en timme och samtalet spelades in på band som jag fick med mig när readingen var avslutad.

Det var en stark upplevelse, jag känner igen honom från flera inslag i olika TV-program och var nyfiken på honom. Han bodde också inte långt ifrån mitt hem så det avgjorde det hela att det blev just honom jag tog kontakt med.

Han beskrev att jag hade tre personer med mig när jag kom till hans hem, han beskrev dem alla tre och de hade även budskap till mig. Det var tre nära anhöriga som gått över till andra sidan. En av dem använde mitt smeknamn när han lämnade ett budskap, vilket fick mig att känna mig road av hela readingen.

Han förklarade att vi har våra anhöriga med oss i olika situationer och att de håller ihop alla tre. Jag bor i en liten by och när någon går bort så brukar det inte dröja att de följs år flera, när min pappa gick bort var det två till på samma gång som gick bort, i en liten by känner alla varandra.

När readingen var över och jag hade fått det inspelade bandet och betalat, bad han mig ta med mig de tre personer som varit närvarande under readingen de hade inte varit där innan jag kom, sa han och skrattade. Det var ett bra val av seriösa medium som jag gjort, kände jag när jag åkte hem igen.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek!

Rebecca

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]