Ringa spådam!

Några tips om du ska ringa spådam, för det är bra att förbereda sig innan du bestämmer dig för att ringa spådam. Det kostar pengar när du kommer fram till den spådam du har valt eller som som väljs när du ringer till en spålinje. Därför är det bra att du skriver ner de frågor som du har tänkt ställa när du kommer fram på spålinjen.

Samtalet avslutas när du bestämmer dig och inte har fler frågor att ställa, då avslutar du samtalet. De flesta ringer till spålinjer när det sker stora förändringar som byte av arbete eller relationsproblem, men även ekonomiska frågor och det är även vanligt att den som ringer bara vill veta vad som händer just nu, vad som spådamen får in och vad som kommer att hända i framtiden.

Det viktiga att ta med innan du ringer en spålinje är att det är bra med en dialog mellan dig och din spådam, då får du ut det bästa av samtalet. De flesta spådamer använder tarotkort och pendel men det vanliga är att spådamerna får till sig svaren vilket de kan få på olika sätt, jag själv tar in dig och läser av dig och din personlighet och i samband med det ställer jag frågor till dig som du besvarar och då får vi en bra dialog.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca