Överflöd av kunskap!

Det finns ett överflöd av kunskap som delas ut just nu. Även om jag är mycket tacksam för all åtkomst vi har till kunskap, kräver denna tillgång också vår urskiljning när vi gör val som är bra för oss. Om något inte fungerar för dig, ge inte mer kraft eller energi till det. Eller, om du behöver vara där och hålla ljuset för tillfället, ring då dina gudomliga hjälpare för att hjälpa dig med ditt uppdrag. De kan hjälpa dig att vara tydlig och skyddad.

Lita mer på nåd och hjälp från det gudomliga än på dina stressfaktorer. Du vet när det är dags att gå vidare till ditt nästa uppdrag. Du har också fri vilja att om du vill gå vidare, gör det i alla fall. Vet bara vilka uppdrag eller samtal du upplever just nu, du behöver inte göra det ensam.

Kom ihåg, det handlar inte bara om att lysa skarpt så att du kan ses, utan också att samma ljus kan inspirera andra som behöver mer belysning i sina liv med din hjälp.

Vi får mycket information från alla håll idag, via sociala medier och vad vi själva läser och tar in, det gäller att sortera och ta in det som är viktigt.

När det gäller de samtal vi har med våra kunder är vi tillgängliga för dem när de behöver oss för att samtala om de kriser som de befinner sig i eller om de vill veta vad som ska hända dem framåt i tiden. Det känns alltid bra att kunna förmedla de råden och de samtalen som vi får.

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]