Ovanligt varm vinter – våren är på gång!

Vintern här uppe i mellersta Sverige har varit en blandning av kyla med mycket snö som sedan har regnat bort och bildat ishalka på vägar och gårdar. De flesta kommuner har speciella ställen där sand kan hämtas och ibland har det varit kö av bilar som vill hämta sand. Just nu är det lite snö på åkrarna, värmen kommer att förmodligen explodera av gräs, växter och fåglar som har en hektisk tid framför sig att flytta in i holkarna som finns på de flesta gårdar och lägga ägg och mata fågelungar.

Med våren kommer förväntningar för många människor, samtalen in  till spålinjerna handlar mycket om relationer, ska jag träffa någon ny partner eller en del har frågor kring sina relationer som inte fungerar. Där gäller det att vara lyhörda, jag brukar prata om energitjuvar som den partner blir drabbad av som lever i ett förhållande som inte är bra av olika anledningar.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på (0939-1147148 (29.90 kr/min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7 eller på http:// spålive.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme på rådgivarens sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din e-mail. Varje månad lottar vi nämligen ut en tarotkortlek (värde 200 kr) bland dem som skrivit sina omdömen och vi behöver kunna maila dig om vart vi ska skicka tarotkortleken. För nya kunder är de första 10 minuterna gratis!

Ljus och kärlek Rebecca!