Orostider – Gemenskap

Mars 2020 och hela världen rustar för krig mot corona-viruset, gränser stängs och skolor och olika myndigheter stänger ner, allt för att inte spridningen av corona-viruset skall ske mellan människor. En del människor blir allvarligt sjuka, en del får lindrigare symtom. Många har tillfrisknat vilket känns bra.

Det viktiga är att människor och samhällen håller ihop och ställer upp på varandra, kanske yngre släktingar hjälps åt att handla och hämta medicin på Apoteket till äldre som är de som kan drabbas hårdast om de har andra sjukdomar.

Vi som arbetar på spålinjerna kan räkna med att det kan finnas en del oro i samtalen in till oss, det vi kan göra är att uppmana till att följa nyheterna från de myndigheter som har ansvar för beslut samt från regeringen som kommit med flera förslag till förändringar som ska vara positiva för allmänheten.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på (0939-1147148 (29.90 kr/min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7 eller på http:// spålive.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme på rådgivarens sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din e-mail. Varje månad lottar vi nämligen ut en tarotkortlek (värde 200 kr) bland dem som skrivit sina omdömen och vi behöver kunna maila dig om vart vi ska skicka tarotkortleken. För nya kunder är de första 10 minuterna gratis!

Ljus och kärlek Rebecca!