Öppna ditt hjärta!

När vi öppnar våra hjärtan för våra medmänniskor och alla djur vi har runt omkring oss och som vi möter, då växer våra hjärtan och vi strålar av kärlek och sprider kärlek omkring oss. På det sättet helar vi människor och djur på vår jord samtidigt som vi sprider kärlek.

Jag har haft turen att ha hästar och en Rottweiler omkring mig i många år och den kärlek som jag har fått från dem är oersättlig, hunden med sina kloka intelligenta ögon och hästarna som kom fram till mig i hagen och hälsade varje gång jag gick fram till dem är något som jag saknar varje dag och kommer att fortsätta att sakna.

Tänk på att ta emot all kärlek som djuren förmedlar till oss och ge tillbaka din kärlek till dem så får du vänner för livet.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca