Öka din intuition!

Bilden kan innehålla: text där det står ”Indigo Pegasus of Wisdom”

Idag är en dag med ökad intuition och djup insikt! Låt inte din rädsla för att dela dina intuitiva uppfattningar med andra hindra dig från att uppleva dem alla tillsammans med andra.

Om du inte känner dig bekväm ännu, håll dem i alla fall nära ditt hjärta men försök inte stoppa, förneka eller blockera dem alla tillsammans.

Du behöver inte heller förstå dina insikter och intuitioner direkt. Skriv ner dina insikter och om du undrar och inte känner in deras betydelse trots att du vet att du har en stark intuition, skapa mer utrymme för din tydlighet. Det är utmanande att använda sinnet för att avkoda Anden.

Be ärkeängeln Michael och dina andliga hjälpare att ersätta din rädsla för ett stärkt självförtroende, klarhet och styrka. Det är dags att låta ditt sjätte sinne ta sin rättmätiga plats i ditt liv.

För några av er som redan är intuitiva kan det vara en inbjudan att nå en ännu högre nivå med sina psykiska sinnen. Välkomna dem med entusiasm och tacksamhet. Oavsett var du ser dig själv i för skala av din intuition, vet att du har den och om du bara kopplar av och låter det börja blomstra som en vacker blomma. Kanske till och med en lotus!

Med tanke på hur allt intuition fortfarande lyckas stiga upp och blomma precis som lotusblomman gör genom alla saker vi har i våra sinnen! 💙

Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7 och välj https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]