Nya utmaningar!

Det är vår och det börjar bli varma dagar som vi får njuta utav, vintern har precis släppt taget och på många ställen i landet är det fortfarande snö och kyla.

Med våren kommer många förväntningar och där vi har nya möjligheter att förändra våra liv, vi börjar cykla och ta fler promenader och framför allt så vistas vi utomhus mer än tidigare.

Men många människor känner att de vill förändra sina liv, de har känt det en längre tid och de vill ha nya utmaningar. Många framför allt kvinnor vill skilja sig från sina partners då många förhållanden inte fungerar som tidigare, det är stora steg att ta och där vi kommer in och lyssnar på vad de har för funderingar.

För det mesta är det inga problem som måste lösas direkt utan det finns anledning till att avvakta och fundera och prata med dem som finns runtomkring oss. När besluten har tagits så kommer förändringarna oavsett om vi vill eller inte.

Det finns hjälp att få för att du ska komma vidare med ditt liv och för att du ska kunna se framåt med positiva tankar och känna dig beskyddad!

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca