Nya perspektiv!

Olik typer av energier kan ge nya perspektiv om de situationer vi befinner oss i. Ibland kan vi känna att de mål vi har satt upp eller olika projekt vi är i, inte kan avslutas så fort som vi önskar, då kan det vara bra att stanna upp och känna efter om vi är på rätt väg, eller om vi ska förlänga tiden för våra mål som kan vara för högt uppsatta från början.

Vi har en uppfattning om olika situationer vi befinner oss i och därför är det bra att diskutera med våra vänner och de som står oss nära när beslut ska tas om viktiga förändringar som får stora konsekvenser för oss, att få andras omdömen och energier ger mycket, så var inte rädd för att diskutera och att ställa frågor och öppna upp dig själv för andra så har du kommit en bit på din väg.

Vi har våra förutfattade idéer vad som är möjligt för oss och vad som är rätt och hur det måste hända. Ibland räcker det med att vi får inspiration och att vi har våra guider med oss och de positiva energierna strömmar genom oss.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

Jag finns även på de danska websidorna som en clairvoyant sandsigerske med en stærk intuition, som vejledes af englekort og tarotguiderne. Du er velkommen til at ringe til Rebecca, når som helst du behøver guidning fremad i livet. www.synskonline.dk/clairvoyance/rebecca-7/

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca