Nu behövs mer regn!

Nu behövs det mycket regn för att gräset på våra åkrar och ängar och andra grödor ska växa under några månader till. I mellersta Sverige där jag bor importeras hö till kor och hästar från Tyskland och Island till höga priser. Så nu väntar många på att det ska bli en andra skörd, men det ser inte så lovande ut, gräset har inte tagit riktigt fart ännu på åkrarna!

Sommaren är kvar med hög värme och sjöarna är fortfarande varma för bad, så det är bara att njuta. Köpte ett växthus i våras där bondbönorna nu är klara, många tomater har jag skördat. Potatis, pumpor och sockerärter kommer att snart vara klara för att skördas.

Den hör sommaren har jag pratat med många människor som vill få goda råd inför framtiden och vi har tillsammans gått igenom hur månar och planeter står astrologiskt, vilket påverkar mer än vi tror när det gäller våra liv. Men där du själv alltid tar besluten, då du inte kan påverka andra människor att ta dina beslut så mycket som många tror att de kan göra. Många människor förväntar sig att andra tar beslut så att de slipper göra det själva. Det har jag gett goda råd om, påmint en del om vad energitjuvar är och hur de dränerar oss på våra energier om vi inte får hjälp att se vad som händer runt oss när vi står mitt i de problem vi har.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Ljus och kärlek Rebecca!