Nu behöver vi regn!

Det känns som naturen står stilla, gräsmattor och åkrar växer inte som det brukar vara med varmt väder och regn. Vi får hoppas regnet kommer hit där jag bor nästa vecka. Bönderna som slår åkrarna brukar börja efter midsommar men i år får de nog vänta några veckor längre. I år har jag ett växthus där jag planterat växter, potatis och olika sorters baljväxter. Ska bli intressant och se hur det blir.

Får många samtal från unga tjejer som handlar om unga killar som inte tar det ansvar i relationerna som tjejerna önskar att de gjorde. De är nästan hundra procent fokuserade på killarna och problemen och vill veta om jag tror att killarna gillar dem.

Jag pratar om energitjuvar, personer i deras liv som tar all kraft från dem så fokus inte ligger på dem själva utan på relationen som inte fungerar och på männen. Förklarar att det är bra att fokusera på sig själva och vad de har för önskemål med relationerna. Om de inte bor ihop vem ringer mest, vem ställer upp mest och om de inte bor på samma ort vem reser mest av tjejerna eller männen.

Om svaren blir att det är tjejerna som ringer, ställer upp och reser, så brukar jag fråga vad som skulle hända om de slutar att ringa och ställa upp och resa. Då blir svaret att det förmodligen inte blir några relationer, männen skulle inte höra av sig.

Nästa fråga blir om de vill ha en relation med de här männen som visar så lite intresse och som ofta kommer med anklagelser och svartsjuka. Jag säger också att det är viktigt att inte isolera sig att vara rädda om sina kompisar och att passa på när det är sommar och gå ut och ha roligt. Hänvisar till min blogg där de bland annat kan läsa om vad en energitjuv är.

Jag citerar poeten Rumis vackra poesi  Orden nedan skrevs för 800 år sedan.

”Det du söker söker dej.”

”Det är din väg, och enbart din. Andra kan gå vid din sida, men ingen kan gå den åt dig.”

Har du frågor som berör din relation som du är i eller du kanske har frågor om du ska gå in i en relation som du känner en osäkerhet kring, så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-7575 (19.90 kr / min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7, ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss.

Ljus och kärlek Rebecca!