Naturens påverkan på oss människor!

Naturen har satt fart, perennerna växer i olika färger i rabatterna och jordgubbsplantor och hallonbuskar är gröna och växer för fullt. Gräsmattorna är gröna och behöver snart klippas, småfåglarna är hungriga första kullarna av gråsparvar, talgoxar och nötväckor äter för fullt av solrosfröna som fortfarande fylls på. Bonden plöjer på åkrarna och sår inför sommarens skörd av hö till hästar och kor. Det har regnat mycket och allt är grönt nu hoppas vi på bra skördar för alla bönder så det får tillbaka för allt arbete de har lagt ner. Men det finns en ängslan i luften att inte den här sommaren blir som förra sommaren med hetta och torka i naturen, vi får hoppas på en blandning av värme och regn.

Det är viktigt att vi i den tid vi lever nu med mycket som händer i familjer och i landet med våld som påverkar många människor. Många upplever oro och har svårt att ta de beslut som behövs för att de ska få sinnesro i sina liv. Vi som arbetar på linjerna har ett stort ansvar att fånga upp den oron och ge positiv energi tillbaka och få människor att se ljus och värme som finns för de flesta och som kommer fram i samtalet och där är dialog viktigt att arbeta med.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på 0939-1147148 (19.90 kr/min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme om spådom online på rådgivarens sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din email. För nya kunder är de första 10 minuterna gratis!

Ljus och kärlek Rebecca!