När löven blåser av träden!

Så fort löven blåste av träden och det blev grått ute kände jag bara ett sånt lugn. Nu är det dags att ställa in alla soffor och fåtöljer och bord från gräsmattan som vi suttit i när vi fikat i solen, i våra lador. Studsmattan ska också tas ned och rullas ihop och läggas in i ladan.

Det är fortfarande varmt och regnigt så krukorna med blommmor får stå kvar ett tag till den här varma november. Stallyktan hänger på bron och ljuset i den tänds på kvällarna och slingan med blåa elljus har hängts upp på gäststugan för att lysa upp det gråa och mörka.

Nu är det äntligen icke-väder. Varken vacker höst, eller krispig vinter. Bara ett grått vilsamt, ickehärligt rusk. Man kan längta efter julen och njuta av tanken att den kommer, men det är för tidigt att göra nånting åt det på riktigt.

Järnställningen som utejulgranen ska vara i har slagits ner i gräsmattan innan kölden kommer och marken blir hård. Granarna hämtar vi i skogen som grannen äger varje år. Stor säck med solrosfrön har fraktats hem till förrådet där den står varje vinter, en liten hink fylls på varje dag till fågelhuset och fågelburen med en stor behållare för frön.

Svamp har plockats ända in ni november, mest trattkantareller, men också några gula kantareller och taggsvamp. Gott att ha på varma smörgåsar och till ett gott te. Det gäller att njuta av livet även i små stunder för att må bra. Skogspromenader är ett måste minst ett par gånger i veckan, vi har en härlig natur i området där jag bor.

Önskar alla en trevlig helg!

Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj 7: eller https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt