Medial vägledning!

Medial vägledning kan ges via telefon av ett medium eller så kan du boka tid hos ett medium för att få en reading. När du ringer till mig så erbjuder jag dig medial vägledning via tarotkort, änglakort, healing och via astrologi. Jag tar in dig och läser av dig och berättar om vad som händer runtom kring dig just nu och framåt i tiden.

Det är viktigt med en dialog i samtalet som vi har tillsammans eftersom vi går igenom din livssituation och vad som kan påverka dig negativt och tillsammans ersätter vi det negativa med positiva energier. Efter samtalet ska du känna dig i balans och se framåt. Vi kan prata om det mesta som kärlek, ekonomi och jobb eller om du har andra frågor du vill ställa. Du är alltid anonym när du ringer till mig.

Att boka tid hos ett medium för att få medial vägledning är ett annat sätt att kommunicera med medium och det är något som många människor väljer. En reading brukar i regel pågå i en timme och många medium spelar in vad ni säger så du får ett inspelat band med dig när ni är klara.

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca

.