Medial vägledning – healing

Medial vägledning är inte lätt för alla att ta in och förstå, vägledning att någon berättar och visar vägen kan alla förstå, men det andliga och mediala kan vara svårare att ta till sig. Vårt mediala sinne är kort sagt kopplat med det sjätte sinnet eller intuitionen eller energier som jag som medium arbetar med.

När en kund ringer till mig och vill bli spådd, eller om de ringer från ett engelskt talande land vill de ha en reading, Intuitionen och energier finns på flera plan där medial vägledning och andlig vägledning är nära relaterat.

Jag kan ta in just dig och läsa av vad som händer runt omkring dig just nu och framåt i tiden. Vi går igenom din livssituation och lokaliserar var i ditt liv det finns negativa energier eller om du har energitjuvar i ditt liv som påverkar dig och som gör att du inte ser lösningar. Jag hjälper dig att ersätta dessa negativa energier med positiva energier istället. Negativa energier kommer om vi ältar det som varit istället för att se framåt och ta till oss det positiva i livet.

Det finns många sätt att göra distanshealing på och jag jobbar i många olika former! Healing kan göras genom samtal, vägledning och coaching. Många kunder ber om att få healing innan samtalet avslutas, oftast kunder som befinner sig i en jobbig situation.

Ljus och kärlek

Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *