Månen, Jupiter och Venus!

Det här är ett stort ögonblick! Jag blir så exalterad men det kommer inte att se de två tillsammans för än det blir mörkt!

Mäktigt, härligt att se de båda välgörarna förenande där de förstärker och välsignar varandra. Det här anses vara det mest kärleksfulla och speciella ögonblicket på hela året. Fred, kärlek och förståelse – det är vad de utstrålar tillsammans. I den vediska traditionen är detta överflödets gudinna Laxmi och vår generöse lärare guru Ganesha.

Den som är mer inne på andlig än jordisk nivå bör inte förglömma den andliga potentialen som finns här. Båda dessa planeter har en högre oktav som ger oss andligt medvetandehöjande.

Meditera, be eller gör ritual..

Måndagen 2 december träder gudomliga Jupiter in i Stenbockens stjärntecken!

Det är ett enormt energiskifte på gång som påverkar utvecklingen här på jorden för alla. När Jupiter sanningens ljus färdades igenom Skytten trivdes han förstås optimalt som han var hemma i sitt eget expansiva och generösa tecken.

Nu när han glider in i det kardinala jordtecknet Stenbocken har han inte riktigt samma glada underlag utan här blir han målsökande, fokuserad och vi riktar vår vilja och energi. Här formar våra tankar sig efter redan lagda strukturer. Realism, tid och verklighet blir viktiga faktorer att ta hänsyn till.

Nu vill vi människor se konkreta resultat, mindre snack – mera verkstad. Struktur, konkreta planer och produktivitet är nyckelord. Stenbocken vill stödja sina beslut på mätbara resultat, bevis, forskningsrapporter och det som är evidensbaserat .

Om den kulturella och andliga medvetenheten blev berikad av Jupiters närvaro i Skytten kommer vi få se att andligheten tar en helt annan riktning nu.

När Jupiter befinner sig i konservativa Stenbocken blir andligheten mer knuten till den gamla välbeprövade formen av andlighet. Vi kan se värdet av det som är känt, välbeprövat och tryggt. Vi kanske väljer att gå in i andliga samfund och grupper som följer en tradition.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt