Livet förändras!

Bilden kan innehålla: text där det står ”Ibland när det känns som att allt faller samman, sa kanske det är livet som ändrar om for att göra plats for nagot bättre. @ettpositivtsinne”

De flesta av oss har perioder i livet när det känns tungt, det kan vara ekonomin som inte räcker till för att vi har för många utgifter, relationerna vi har med människor privat och på våra arbeten kanske behöver tas om hand mer, vi borde avsätta mycket mer tid för att alla runt oss ska känna att de är bekräftade av oss.

Men ibland hinner vi inte med eftersom många av oss arbetar för mycket ibland eller har andra åtaganden som vi inte har kunnat säga nej till, vilket påverkar får vardag.

Ett dödsfall i familjen tar det lång tid att komma över, en viss smärta kommer alltid att följa oss resten av livet, men vi kämpar för oss själva och för dem vi har runt omkring oss.

Men när livet vänder och allt blir bättre, kan en promenad i skogen eller en simtur i sjön där vi bor, bli något som hela kroppen tar in och helar oss!

Har du gått igenom svåra tider och behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7 och välj https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 id=”790″ title=”Rebecca”]