Leva i nuet!

Vi har ett år bakom oss där många av oss har fått leva med oro och där många har haft det svårt att koppla av och njuta av livet. Har vi dessutom haft andra problem som de flesta kan ha med oro över ekonomin och förhållanden som inte alltid är harmoniska så får en del av oss sömnproblem och även andra problem som kan drabba flera av oss.

Det är viktigt att prata med dem vi har runt omkring oss och uppmuntra dem att inte låta bekymren tynga dem för mycket, utan ha hoppet om att det mesta kommer att lösa sig, för så blir det för de flesta av oss. Även ekonomiska bekymmer brukar lösa sig på sikt.

Många människor har även en personlighet som gör att de tar ut sin oro i förskott, be dem att försöka leva i nuet då det brukar hjälpa och att inte bara tänka framåt i tiden, risken finns att vi missar de stunder som vi ändå kan njuta av.

Nu när vårsolen har kommit är det dags att ta kaffekoppen med oss ut i naturen och njuta av värmen och fåglarnas kvittrande.

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans.

Det finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.

Ljus och kärlek!

Rebecca