Kontakta andra sidan!

Jag får en del samtal från människor i sorg, deras nära anhörige har avlidit, eller gått över till andra sidan som det går bra att säga också. De här samtalen kan bli laddade om den anhörige nyligen har avlidit då det blir ett känsligt samtal.

De som hör av sig vill veta hur den anhörige mår, om den anhörige finns kvar med sina släktingar som får leva vidare, även kan det bli frågor kring hur den avlidne ser ut nu på andra sidan.

Jag har erfarenhet av många dödsfall av nära anhöriga som gått över till andra sidan och kan då ha den erfarenheten med mig i samtalen, det går även bra att prata om de guider vi har omkring oss som vi även kan kalla skyddsänglar, de finns där för oss när vi mår som sämst.

De flesta människor är känsliga och sårbara när de hör av sig och det gäller att ta in den sårbarheten, men de flesta blir känslomässigt berörda av att veta att de avlidna finns med oss och att det är naturligt att vi väldigt länge känner av deras dofter och att de känns väldigt nära länge.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans. Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

Ljus och kärlek!

Rebecca