december 18, 2017

Diskussion

Har du frågor om livet, kärlek eller relationer? Vill du veta mer om astrologi eller vad tarotkorten har att berätta? Kanske är du nyfiken på mitt arbete som spådam, eller vill veta mer om något jag skrivit om här på bloggen. Ställ din fråga eller skriv något i kommentarsfältet nedan så svarar jag.

Jag uppskattar alltid när ni läsare och klienter på spålinjen hör av er till mig.

Kram!

Rebecca

 

 

2 kommentarer till ”Diskussion

  • Hej Rebecca,

    Jag uppskattar verkligen din blogg. Nu ser jag att bloggen är ny och att du inte hunnit skriva så mycket än. Men den verkar mycket lovande. Jag har nämligen ett stort intresse för den spirituella sidan av livet och brukar faktiskt ringa till en spålinje ibland när jag känner mig villrådig och inte riktigt vet hur jag ska göra i olika situationer. Vem vet, jag kanske rentav pratat med dig förut? Det ska i alla fall bli ett stort nöje att följa din blogg. God fortsättning och lycka till med både skrivande och karriär.

  • God fortsättning Tonny och så trevligt att du gillar min blogg. Den är ny men jag kommer att fylla på med bilder och text framöver.

    Jag hjälper dig väldigt gärna med att se över din situation men för att få in rätt energier så behöver jag prata med dig. Du kan ringa mig på 0939-7575 (29.90 kr / min) och välja mig direkt. Jag har anknytningsnummer 7. Ser fram emot ditt samtal. Under senaste inläggen Välkommen hit, kan du läsa hur jag jobbar när jag tar in dig och spår din framtid eller om det är någon speciell fråga du har.

    Ljus och kärlek från Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *