Kattens energier!

Jag har haft många katter som har stått mig nära, de har sovit med mig och visat stor tillgivenhet, det sägs att katter har en feminin energi eftersom de kan vara väldigt avslappnande men samtidigt vaksamma, graciösa och kärleksfulla. Vi tror att vi tar hand om våra katter men det kan vara tvärtom, att katterna tar hand om oss genom att skydda våra hem från dåliga energier. De kan ha en helande förmåga och erbjuder oss healing när vi är i kontakt med dem, de ger oss sinnesro.

Det är vanligt att ensamma äldre människor skaffar sig en katt som sällskap eftersom katten alltid finns där i hemmet och en del av dem kan även följa med på promenader. Men de har en stark integritet och egen vilja samtidigt som de visar sin kärlek till dig och visar det genom att ligga bredvid dig och spinna.

Vi behöver alla kärlek och goda energier runt omkring oss och då kan en katt vara ett bra val av sällskap, du får en kär vän som finns hos dig i många år.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca