Kärlek i luften!

 

Kärlek är i luften!

Kanske inte kärlek som vi upplever som den romantiska kärleken, utan den typen av kärlek som läker vårt hjärta. Tvivla inte på ditt hjärtas förmåga att läka. Jag vet att många människor likställer intuition med det tredje ögat, men ändå fungerar din intuition genom många fler chakran (inklusive ditt hjärta).

Detta är likväl ett av de mest kraftfulla intuitionscentren som vi kan utnyttja. Att läka ditt hjärta är nyckeln till att leva ett riktigt hjärtcentrerat och guidat liv. Istället för att vägledas av den tyngd som vi bär kan vi välja att släppa den så att kärleken kan vägleda oss istället.

Projicera inte sinnets brister på hjärtat och klandra det för de beslut vi fattade med vårt sinne. Du behöver inte hålla fast vid smärta eller förbittring för att lära av dem. De lektioner du har lärt dig är redan en del av dig. Du kan välja att släppa resten.

Oavsett om du väljer att arbeta med änglarna, kristaller, terapi eller en unik kombination som kan lindra ditt hjärta, så ta ett steg mot att läka dig själv. Sist men inte minst, det finns något viktigt jag vill påminna dig om, du ska tänka på att ditt hjärta känner dig och vet det mesta om dig. Lyssna på ditt hjärta.­

Du är beskyddad på din väg i livet och aldrig ensam. Glöm aldrig det!

Välkommen att ringa till mig 0939-1147147 välj: 7

Ljus och kärlek!

Rebecca – Medium

Personligt – andligt – medialt

 

Kommentera