Julförberedelserna är igång!

Som ni vet är tiden inte linjär. Ju högre frekvens desto snabbare går tiden. Så om du säger ‘Det kan verkligen inte vara jul igen’, det är ett positivt tecken på att din vibration ökar! Världen är lite som en julkaka. Överallt är människor i grupper eller fraktioner, som ingredienserna, som läggs ut separat. Bit för bit rörs de ihop redo att bakas.

Denna blandningsperiod kommer att pågå i några år och sedan sätts kakan i ugnen för att tillagas till perfektion. Och vi kommer att bringas i perfektion när vi lagar mat i de högre frekvenserna i den nya guldåldern. Kom ihåg detta när Kristusljuset strömmar ut på planeten vid jul och har en underbar tid.

Julhelgerna är snart här och mång barn ser fram emot när tomten kommer med julklappar och allt i hemmet har julstämning, julgran och adventsstjärnor lyser i fönstren. Ligger alltid förväntningar inför de här julledigheterna. Men en julkrubba finns med i mitt hem och där barnen får förklaringar till varför vi firar julafton. Det kan vara bra att ha med sig i allt julstök.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid och vad som har hänt dig tidigare i livet så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

Ring 0939-1147147 https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus – Kärlek

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt