Hur stöttar vi våra vänner!

Vi stöttar i regel våra vänner och vår familjer när de går igenom svårigheter och vi stämmer av med dem som har svårt att komma vidare när de drabbas av olika problem. Många av oss har stressiga dagar, vi jobbar och har familjer att ta hand om efter arbetets slut, det gör att vi inte alltid har tiden att följa upp de problem som de närmaste drabbas av.

Man vi bör lyssna på vad de säger och ger dem de råd du tycker är att du kan ge utifrån din egen livserfarenhet. När du hjälper andra så kan det hända att de säger saker som även hjälper dig i framtiden när du går igenom svårigheter, vilket vi alla gör då och då.

Att ta hjälp av dina guider kan vara bra, känna av positiva energier som du kan förmedla i ord och ge healing samtidigt. När du ger healing så tar den som får det tacksamt emot den handlingen och även dina positiva energier, mår någon dåligt så kan det hjälpa för stunden. Att hjälpa sina medmänniskor som du har kontakt med stärker även dig själv.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner till höger på sidan där du kan lämna ett omdöme av vårt samtal som vi har haft tillsammans.

Då får jag en återkoppling av samtalet där du kan ge både ris och ros. Det gör du på den hemsida som du brukar använda:

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.synskonline.no www.spålive.no

Ljus och kärlek!

Rebecca