Bilden kan innehålla: himmel, moln, utomhus och natur

Öppna bara ditt hjärta, tänk på änglarna och be dem komma in på ditt fotografi. Du kan bli förvånad över resultatet.

Det här är en fantastisk bild. Änglarna använder reflekterande solljus och helig geometri för att överföra sina välsignelser. Den gyllene orange energin runt solen är Kristi guldstråle tillsammans med ärkeängeln Metrons uppstigningsenergi.

De strålar Kristusmedvetenhetens kärlek, läkning och visdom på planeten och mänskligheten.

Akvamarincirkeln innehåller Mother Marys helande och vårdande egenskaper. Den rosa cirkeln är ärkeängeln Chamuels energi som överför kärlek och medkänsla.

Den gula cirkeln är ärkeängeln Uriel som strålar fred ner på planeten. Den här bilden är en påminnelse för alla oss ljusarbetare här på jorden att delta i och arbeta med änglarna, att regelbundet åberopa Kristi guldstråle för att förankra den och be för kärlek och fred av hela vårt hjärta och själ, med alla vårt sinne och vår kraft.

När du tittar på den här bilden vet du att allt är möjligt och att du kan förvänta sig mirakel. Orb fenomenet har varit känt och namngett sedan mitten på 1990-talet. Men bilder visar att orbs varit med oss mycket längre än så. Fenomenet väckte parasykologers uppmärksamhet när man upptäckte mängder av orbs från foton av hemsökta platser. När termen myntades stod det för alla anormaliteter på foton. Naturliga eller övernaturliga. Men nu associeras ordet orb med det övernaturliga.

Har du upplevt något övernaturligt som orber eller något annat, skicka en kommentar nedan, det skulle vara spännande information att få ta del av.

Välkommen att ringa mig  0939-1147147 välj: 7 och välj sju https://www.synskonline.se/spadom/rebecca-7/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

Ljus och kärlek !

Rebecca – Medium

Personligt – Andligt

[contact-form-7 id=”790″ title=”Rebecca”]