Hur kan vi påverka människor att tänka positivt!

Hur kan vi påverka människor i vår omgivning att börja tänka positivt för att inte låta sig skrämmas av svarta rubriker i våra tidningar när det gäller uppskakande händelser, som kommer och går i vårt samhälle.

Det finns mycket att ta till sig, som deviser för att stärka oss och må bättre.

Allting runt omkring oss är energi. För att attrahera positiva saker i ditt liv, så börja med att avge positiv energi.

Skjut inte upp ditt liv tills nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Den enda gång du lever är just nu.

För att skapa mer positiva resultat i livet, ersätt ”om bara” med ”nästa gång”.

Vi går igenom din livssituation och lokaliserar var i ditt liv det finns negativa energier eller om du har energitjuvar i ditt liv som påverkar dig och som gör att du inte ser lösningar. Jag hjälper dig att ersätta dessa negativa energier med positiva energier istället.

Är du nyfiken vad som händer för just dig under året så hör av dig till mig Rebecca. Du kan ringa mig på (0939-1147148 (29.90 kr/min) och välja mig direkt. Kontakta mig på http://synskonline.se och välj 7 eller på http:// spålive.se och välj 7. Ser fram emot ditt samtal. Det är 18 års åldersgräns för att ringa till oss. Jag ger dig tips om hur du ska ta till dig och lösa eventuella problem som dyker upp för dig på min blogg https://rebeccaspardig.com

Efter samtalet är du varmt välkommen att skriva ett omdöme på rådgivarens sida. Du kan vara anonym men glöm inte att ange din e-mail. Varje månad lottar vi nämligen ut en tarotkortlek (värde 200 kr) bland dem som skrivit sina omdömen och vi behöver kunna maila dig om vart vi ska skicka tarotkortleken. För nya kunder är de första 10 minuterna gratis!

Ljus och kärlek Rebecca!